Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Asie nyní na dosah - poznejte Laos a Vietnam

Zima se rychle blíží, proto je víc než příhodné začít přemýšlet nad únikem do teplých krajin. Alespoň na pár týdnů. Jenomže kam? Thajsko je pro vás příliš turistické a ani Indonésie vás úplně neláká - vždyť se zdá, jako by tam jezdil hledat svůj duševní smír celý svět. Tak kam koupit letenky?

Objevte sousedy na jihovýchodě Asie, Laos a Vietnam, kteří vás překvapí nejen exotickou přírodou a zajímavou kulturou, ale i delikátní kuchyní!

Laos vás zaručeně nadchne

Jestliže se vaše představa ideální dovolené rovná horským výšlapům a odpočinku u azurových vodopádů a jezer, určitě zamiřte do Laosu. Vidíte-li se spíš na pláži a rýžových terasách, rozhodně si už rezervujte letenku do Vietnamu. Zdaleka nejlepší volbou je ale vyšetřit si dostatek času a navštívit obě země, třeba trasa severní Vietnam - Laos vás zaručeně nadchne.

Vietnam - Laos

Výhodou obou zemí je, že ačkoli se již dostaly do turistického hledáčku, stále si zachovávají vlastní, autentickou tvář. Laos obzvlášť - zdejší vesničky dýchají nezaměnitelnou, tradiční atmosférou, kterou v mnoha zemích jihovýchodní Asie už nenajdete. Zapomeňte na luxusní hotely s bazénem a švédskými stoly. Vyražte s krosnou do přírody, spěte u místních za pár drobných a poznávejte každodenní život Laosanů a Vietnamců z první ruky.

Vietnam - Laos

VIETNAM

Míst, která potřebujete navštívit, je ve Vietnamu a Laosu nespočet. Při cestě do Vietnamu si kupte letenku do Hanoje nebo Saigonu, měst severu a jihu. Na severu nezapomeňte ochutnat pravou polévku Pho a podívat se do mystické zátoky Ha Long Bay. U hranic s Čínou poznejte kulturu sedmnácti etnických menšin v kopcovité provincii Ha Giang. Vykoupejte se také v přímořském Danangu ležícím ve středu země, po cestě navštivte i město Hue, kde najdete pompézní paláce císařské dynastie Nguyen.

TIP: letenky za skvělou cenu do Laosu i Vietnamu koupíte od Letušky

Vietnam - Laos

LAOS

Startovní bod pro cestu po Laosu skvěle zastane metropole Vientiane, kde narazíte na plno buddhistických chrámů. A také francouzských restaurací, které jsou jedním z pozůstatků z koloniální éry.

Vietnam - Laos

Ačkoli Laos nemá přístup k moři, rozhodně tím země netrpí - zajeďte se podívat například na kouzelné vodopády Kuang Si nedaleko města Luang Prabang. Za návštěvu stojí i turistická vesnice Vang Vieng a její krasová krajina, jež leží na půli cesty mezi hlavním městem a Luang Prabang. Poté, co vyzkoušíte místní nudlovou polévku Khao Poon a pikantní smažené mořské řasy Kaipen, zamiřte k Planině džbánů, tajemné oblasti plné prehistorických nálezů.

- PR článek -

Článek byl zobrazen 7 474 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Dovolená Vietnam

Dovolená VietnamExotická dovolená ve Vietnamu s atraktivním programem a profesionálním servisem za bezkonkurenční cenu.

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Egypt | Turecko | Chorvatsko | Itálie | USA | Řecko | Rakousko